Formand Bo Mensing Trækker sig efter mistillidsvotum fra spiller og bestyrelsen.

Bo Mensing tidligre formand

bestyrelse formand fra 14 -2-2019 til 21-06-2019

Bo valgte at trække sig efter spiller og bestyrelsen ikke mente han kunne klare opgaven.

Formand Bo Mensing trækker sig.

Tidligere formand Bo mensing har efter modtaget mistildsvotum fra både spiller og bestyrelsen valgt at trække sig med øjebliklig virkning som formand.

Bo Mensing var med til at starte klubben og har med hans gode humør være med til at skabe en god steming uden for banen i perioder.  spillerene samt bestyrelsen har dog ikke haft tidlid til hans økonomiske beslutninger samt hans lederevner,

vi ønsker Bo mensing alt held og lykke fremover.

en samlet bestyrelse samt spiller troede ikke længere på Bo

flere spiller samt bestyrelsen mente at den tidligere formand har handlet på en måde som ikke er overens med klubben værdier samt at han flere gange har opført sig på en måde som ikke kan accpeteres af klubben.